WARUNG RAHAYU

WARUNG RAHAYU Javaans Surinaams eethuis. Met trots 50 jaar kwaliteit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Rahayu. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:58 Lekker eten, snelle bezorging
10 mei 2022 om 21:24 Heerlijk! De bezorging duurde bijna een uur maar het is het wachten waard! Dat de bezorging lang duurt bevalt mij, dit betekend dat er aandacht en tijd word besteed aan het eten. De Saoto soep is echt verrukkelijk, je krijgt ook lekker veel.
1 mei 2022 om 22:26 Food tastend good, I ordered the moksie meti and there was not that much meat.
21 apr 2022 om 21:01 Lekker en heel snel bezorgd!
21 apr 2022 om 19:31 Heerlijke saoto soep en peyeh
15 apr 2022 om 22:48 Alles op tyd en Zag er goed uit had aleen een tjauw ming kip en rund besteld kreeg ook varkens erbij dat vondt ik minder want had dat niet besteld dus heb het jammer genoeg weggegooid
17 mrt 2022 om 20:29 Eten matig, bezorging prima. Grote portie nasi/tjauwmin maar niet echt smaakvol. Vlees wisselend char siu erg droog. Saoto soep mist ook smaak.
15 mrt 2022 om 15:28 Goeie smaakvolle nasi! Dit keer wel wat feedback: Tjauwmin had een sterke olijfolie smaak :( zonde. De bara was helaas te vettig! Het deeg hield veel olie vast :( verder goeie porties.. hoop volgende keer beter! Bedankt!
11 mrt 2022 om 16:52 I don't think I will ever order from this place. I really do not like the taste of the food. It came very hot which is good. Portion was okay but taste was not delicious. Dissappointed.
10 mrt 2022 om 18:53 Super snel en lekker!
10 mrt 2022 om 14:06 Altijd op tijd en super lekker!!