WARUNG RAHAYU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Rahayu. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 17:48 Bestel je een dure bak en vervolgens tref je maar een stuk of 3 aardappeltjes. Eten is altijd prima hier maar de porties zijn extreem karig. Er word nu wel beetje overdreven enorme verhogingen en zeer karige porties.
12 apr 2024 om 9:23 Bezorging precies op aangegeven tijd. Fijn! Bami was ontzettend lekker. Heb er echt ontzettend van genoten. Kip minder, leek opgewarmd. Portie voor mij te klein. Fijn dat er geen minimum bestelbedrag is!
11 apr 2024 om 20:47 Vlotte bezorging en lekker gegeten
2 apr 2024 om 9:51 De saoto was absoluut niet lekker evenals de pindasambel die ze zeggen zelf te maken. Heeft totaal geen smaak. Ook wordt er extra geld inrekening gebracht voor bezorging, servicekosten, pinnen betaal je ook €0,25 Extra kosten waren €5,00.
2 apr 2024 om 7:59 De roti zat niks in je zag de bodem en de pannekoeken was hart de soep was wel heerlijk
29 mrt 2024 om 13:58 Lekkerste soato !!!!
27 mrt 2024 om 16:15 Lekker en beleefde medewerkers + bezorger
26 mrt 2024 om 15:23 Het eten was lekker en vers
24 mrt 2024 om 19:54 HORRIBLE!!! The food on Ramadan evening was late 40+min! The order arrived without the main meal and the soup was co!!! When we called the restaurant - the lady was rude, did not apologize, but started arguing that she put the main meal in the bag!!!
20 mrt 2024 om 17:42 ALTIJD GOED!!!! Heb heerlijk zitten smikkelen.... Many thx